Wij zijn Studio Daphne Jansen

×

Ontmoet het team

Studio Daphne Jansen is een ontwerpbureau met een ruime ervaring in het ontwerpen van bijzondere interieurs en interactieve ervaringen voor musea, culturele instellingen, experience centers en bedrijven. Hoewel we diverse expertises hebben, delen we de overtuiging dat wat we creëren om te doen verwonderen en inspireren.

Met passie werken wij van concept tot realisatie aan de mooiste projecten op zowel museaal, cultureel als zakelijk vlak. Vanuit onze visuele kracht en verbeelding werken wij met veel oog voor design en detail aan de mooiste projecten.

Wat we doen

Art Director

Daphne Jansen

Een steentje bijdragen aan de wereld door bijzondere verhalen beleefbaar te maken en vorm te geven. Een project is pas echt geslaagd, wanneer je de verwondering ziet in de ogen van de doelgroep.

Emailadres: daphne@studiodaphnejansen.com
Tel. nummer: 06-31260496

Designer

Noah Kooijman

Ieder project verdiend zijn eigen visuele stijl. Een stijl die verbind, toegankelijk is, spreekt in tekst en beeld, maar vooral inspireert en je mee neemt. Je beter laat kijken, je uitnodigt en laat ontdekken.

Emailadres: noah@studiodaphnejansen.com
Tel. nummer: 06-81116915

Designer

Meng Yao Wang

Grensverleggend vormgeven. Een ruimte creëren waarin iedereen zich thuis voelt en dat maken wat nog nooit eerder is vertoond.

Emailadres: mengyao@studiodaphnejansen.com

 

Designer & projectleider

Anne Bast

Interactie creëren en mensen in beweging zetten, is wat mij verwonderd aan dit vak. Interactiviteit staat voorop.

Emailadres: anne@studiodaphnejansen.com
Tel. nummer: 06-20575663

 

Projectmanager

Gaia Postma

Van ideeën werkelijkheid maken, dat is wat mij motiveert tijdens het werk. Projecten die inspireren en doen verwonderen goed laten verlopen, van begin tot eind.

Emailadres: gaia@studiodaphnejansen.com

 

Game designer & visualiser

Chuan Xin Wang

 

 

 

 

Designer

Fenne Nieboer

 

 

 

 

 

 

 

Vacature

Vacature

Kom jij ons team versterken?

Deel jij dezelfde passie en wil jij ook mee vormgeven aan de dromen van onze klanten? Deel dan je motivatie en je portfolio met ons.

Momenteel hebben wij geen vacatures, maar wij staan wel open voor open sollicitaties & stagiaires.

Mail vacature naar:
daphne@studiodaphnejansen.com
Mail vacature naar:
06-31260496

Gedreven om vorm

te geven!

Ons hechte team is een mix van creatieve concept ontwikkelaars, grafische, en ruimtelijk vormgevers. Door ieder in zijn kracht te zetten geven we samen de mooiste ruimtes vorm. Naast het interne team hebben wij ook nog een grote schil van creatieve externe bureaus, bouwers, av specialisten en freelancers die samen met ons de mooiste verhalen vormgeven en realiseren. Zo zijn we een relatief klein bureau met grote kwaliteiten in en om huis. Nieuwsgierig? Maak gerust kennis!

Neem contact op