Wat we doen

Studio Daphne Jansen geeft dromen vorm

×

Wat kunnen we voor

jou betekenen?

We maken tentoonstellingen, experience centers en interieurs. We creëren concepten, ontwerpen, ontwikkelen en voeren productie begeleiding uit zodat wij samen met jou de ultieme beleving kunnen maken voor de doelgroep. Onze klanten, hebben net als wij grote dromen & ideeën. Samen met jou gaan we aan de slag om jouw project tastbaar te maken. Zodat het niet alleen jou, maar ook andere laat verwonderen.

Onze expertise is het best te omschrijven als het omzetten van een vraag of verhaal naar een (klant)beleving in een fysieke omgeving met veel oog voor sfeer, design en detail. We streven er altijd naar om een omgeving te creëren die alle zintuigen prikkelt, je ogen opent en de doelgroep laat verwonderen. Wij weten van ieder verhaal een ware beleving te maken. We zorgen ervoor dat mensen worden meegenomen en worden geactiveerd.

Experience

Passie voor verhalen

en vormgeving

Conceptontwikkeling

We laten ons inspireren, doen onderzoek, zoeken naar verbanden, brainstormen, schetsen en creëren van het grote idee.
Hierin worden vanuit de briefing de kaders en de uitgangspunten gesteld en vertaald in één pakkend concept dat je meeneemt en prikkelt om er meer over te weten te komen. Het concept vormt de basis voor de beleving.

Ontwerpproces

In het ontwerpproces wordt het concept vormgegeven en worden ideeën tastbaar gemaakt, getoetst aan de ruimte en uitgewerkt tot een maakbaar plan. Dit kan gebeuren in verschillende fases, afhankelijk van de omvang van het project. Omdat ieder project uniek is, wordt ook het ontwerpproces bepaald naargelang de opdracht. Hierbij is het mogelijk om het project geheel van A tot Z op te pakken of een gedeelte van het proces uit te werken. In het ontwerpproces worden alle disciplines uitgewerkt (ruimtelijk, grafisch, licht, av, content etc.), de planning wordt concreet gemaakt en alle kosten worden geraamd. Dit doen wij i.s.m. diverse bouwers en uitvoerende partijen uit ons netwerk.

Neem contact op